وصیت
/ 2 دیدگاه /در نوشته ها /توسط hoseynوصیت نامه تاریخی شهید لاجوردی
بسم الله الرحمن الرحیم
اشهد ان لا اله الا الله و اشهد انّ محمدً رسول الله و انّ علیاً ولی الله وصی رسول الله و الائمه حادی عشر من بعد علی علیه السلام ائمة المسلمین.
بار الها! با تمام وجود میگویم: “کم من ثناء جمیل لست اهلا له نشرته”.
خداوندا! عمری را -که بهترین نعمت بوده- از دست دادهام، در حالی که میتوانست در راه تو و خدمت به انسانهای مظلوم و مستضعف به کار گرفته شود؛ عمری که میتوانست تا حدودی در جهت از بین بردن ارزشهای منفی و ایجاد و احیای ارزشهای الهی – انسانی مثمر ثمر افتد؛ عمری که میتوانست در راه تحقق هدفهای مقدس اسلام و اعتلای کلمه التوحید و تکامل صاحبش سپری گردد؛ عمری که میتوانست از کمیتش بکاهد و بر کیفیتش بیفزاید و همگام با شهدای خداجوی، جویای راه وصول به تو باشد؛ عمری که با کمیت نسبتا زیاد، کوچکترین توشهای بر نگرفته. لذا همین جاست که تمامی امیدش را و تمامی رجایش را، به عفو تو و به اغماض تو و بزرگواری تو و رحمت و فضل تو بسته است.
خدایا! باز هم امید و باز هم امید به فضلت! اللّهم اغفر لی الذنوب التی تهتِک العصم.
خدایا ! خوب می دانی آنچه را هم اکنون به قلم میآورم مدتهای مدیدی است در درونم میگذرد و بر سر چند راهههای حیرت ِ ندانم چیست؟ چه باید کرد؟ امور به کجا میانجامد؟ چگونه است که با نام اسلام و در ذیاسلامیت شعارهای مردم فریب ِ خالی محتوا، رواج پیدا میکند و آنها که مسئولیت جلوگیری از انحراف افکار را دارند ساکت مینشینند! و سهل است، بعضاً تایید هم میکنند و هزاران سؤال، که هر کدام راهی را ایجاب و خطّی را ترسیم میکند، قرار گرفتهام. اما خوشبختانه چون مقلد امام عزیز هستم، راه سعادت برایم روشن است و از خدا میخواهم اگر عمری بود، توفیق عمل بدان را پیدا کنم.
خدایا! با تمام وجودم به این انقلاب عشق میورزم و به همان مقدار که دوستدار انقلابیونم، نسبت به حامیان ضدانقلاب نفرت دارم و با همه اینها، این مسئله را بخوبی دریافتهام که هرکس به نفع دشمنان انقلاب و به خیال واهی و بیاساس، رضایت ِ به اصطلاح مردم و به خیال خام و پوچ، پایگاه به اصطلاح ملّی پیدا کردن، موضعگیری کند، مصداق فرموده گرانقدر معصوم “ع ” است که : ” مَن طَلَبَ رضی الناس بِسَخَطِ الله ، فَجَعَلُ الله حامده من الناس ذامّاً “.
ادامه مطلب … →
به حول و قوه ی الهی تاسیس شد …
/ 12 دیدگاه /در نوشته ها /توسط moradzadeانگلستان!
/ 5 دیدگاه /در نوشته ها /توسط saeedتحلیل جدیدی از سرشماری سال ۲۰۱۱ در انگلستان نشان میدهد که بهخلاف مذهب مسیحیت که در حال افول است، اسلام بهسرعت در این منطقه در حال گسترش است بهطوری که میتوان انتظار داشت ۱۰ سال آینده این دین مذهب اول انگلستان بهشمار آید.
بهگزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم بهنقل از راشا تودی، تحلیل جدیدی از سرشماری سال ۲۰۱۱ در انگلستان نشان میدهد که بهخلاف مذهب مسیحیت که در حال افول است، اسلام در این منطقه در حال گسترش است بهطوری که از هر ۱۰ نفر جوان زیر ۲۵ سال یک نفر مسلمان است و این بدین معنی است که میتوان انتظار داشت ۱۰ سال آینده اسلام مذهب اول انگلستان محسوب شود.
این تحلیل جدید از سرشماری سال ۲۰۱۱ که توسط دفتر ملی آمار انگلستان صورت گرفت همچنین نشان داد که تعداد مسیحیان این کشور با سرعت ۵۰ درصد سریعتر از چیزی که پیش از این تصور میشد در حال کاهش است.
تحلیل دفتر ملی آمار انگلستان همچنین بیانگر این است که سن اکثریت مسیحیان بیش از ۶۰ سال است و برای اولین بار کمتر از نیمی از جوانان خود را مسیحی معرفی میکنند.
بنا بر این گزارش، این تحلیل همچنین نتیجه گیری کرده است که پس از یک دهه تنها اقلیت کوچکی از مردم انگلستان مذهب خود را مسیحیت عنوان خواهند کرد.
در حال حاضر مسیحیت مذهب اول انگلستان است چراکه بیش از ۵۰ درصد از جمعیت این کشور خود را مسیحی معرفی میکنند.
بنده محجوب
/ 5 دیدگاه /در نوشته ها /توسط aliمعرفة اللّه ، اعظمُ العبادات است، و همه ى تكاليف مقدّمه ى معرفت خدا هستند،
ولى معرفت خدا واجب و مطلوب نَفْسى است.اگر كسى اهليّت داشته باشد، يعنى طالب معرفت باشد و در طلب،جديت و خلوص داشته باشد ،در و ديوار به اذن اللهمعلّمش خواهندبود؛ وگرنه سخن پيغمبر ـ صلّى اللّه عليه وآله وسلّم ـ هم در او اثر نخواهدكرد،چنان كه در ابوجهل اثر نكرد!
ما براى اوقات خواب خود افسوس مى خوريم كه چرا براى نماز شب بيدار نمى شويم.
در صورتى كه اوقات بيدارى را به غفلت مى گذرانيم!
زيرا اگر در بيدارى به توجّه و بندگى مشغول بوديم، توفيق بيدارى شب را نيز براى تهجّد و خواندن نافله ى شب و تلاوت قرآن پيدا مى كرديم.
بیسیم چی … آخرین ملاقات …
/ 6 دیدگاه /در نوشته ها /توسط moradzade
ظهور۱۵
/ 1 دیدگاه/در نوشته ها /توسط hoseynاما مسئلهى مهدويت كه اين روزها به مناسبت نزديكى نيمهى شعبان و عيد بزرگ اسلامى – بلكه بشرى – با طرح اين مسئله تناسب دارد، همين قدر بايد عرض كنيم كه مسئلهى مهدويت در شمار چند مسئلهى اصلى در چرخه و حلقهى معارف عاليهى دينى است؛ مثل مسئلهى نبوت مثلاً، اهميت مسئلهى مهدويت را در اين حد بايد دانست. چرا؟ چون آن چيزى كه مهدويت مبشر آن هست، همان چيزى است كه همهى انبياء، همهى بعثتها براى خاطر آن آمدند و آن ايجاد يك جهان توحيدى و ساخته و پرداختهى بر اساس عدالت و با استفادهى از همهى ظرفيتهائى است كه خداى متعال در انسان به وجود آورده و قرار داده؛ يك چنين دورانى است ديگر، دوران ظهور حضرت مهدى (سلام اللَّه عليه و عجّل اللَّه تعالى فرجه). دوران جامعهى توحيدى است، دوران حاكميت توحيد است، دوران حاكميت حقيقى معنويت و دين بر سراسر زندگى انسانهاست و دوران استقرار عدل به معناى كامل و جامع اين كلمه است. خب، انبياء براى اين آمدند.
ما مكرر عرض كرديم كه همهى حركتى كه بشريت در سايهى تعاليم انبياء، در طول اين قرون متماديه انجام دادند، حركت به سمت جادهى اسفالتهى عريضى است كه در دوران حضرت مهدى (عجّل اللَّه تعالى فرجه الشّريف) به سمت اهداف والا كشيده شده است كه بشر در آن جاده حركت خواهد كرد. مثل اينكه يك جماعتى از انسانها در كوه و كمر و راههاى دشوار و باتلاقزارها و خارستانها با راهنمائىهاى كسانى همين طور حركت دارند ميكنند تا خودشان را به آن جادهى اصلى برسانند. وقتى به جادهى اصلى رسيدند، راه باز است؛ صراط مستقيم روشن است؛ حركت در آن آسان است؛ راحت در آن راه حركت ميكنند. وقتى به جاده اصلى رسيدند، اينجور نيست كه حركت متوقف بشود؛ نه، تازه حركت به سمت اهداف والاى الهى شروع ميشود؛ چون ظرفيت بشر يك ظرفيت تمامنشدنى است. در طول اين قرون متمادى، بشر از كجراههها، بيراههها، راههاى دشوار، سخت، با برخورد با موانع گوناگون، با بدن رنجور و پاى مجروح شده و زخمآلود، در بين اين راهها حركت كرده است تا خودش را به اين جادهى اصلى برساند. اين جادهى اصلى همان جادهى زمان ظهور است؛ همان دنياى زمان ظهور است كه اصلاً حركت بشريت به يك معنا از آنجا شروع ميشود.
اگر مهدويت نباشد، معنايش اين است كه همهى تلاش انبياء، همهى اين دعوتها، اين بعثتها، اين زحمات طاقتفرسا، اينها همهاش بىفايده باشد، بىاثر بماند. بنابراين، مسئلهى مهدويت يك مسئلهى اصلى است؛ جزو اصلىترين معارف الهى است. لذاست كه در همهى اديان الهى هم تقريباً – حالا تا آنجائى كه ما اطلاع داريم – يك چيزى كه لبّ و معناى حقيقى آن همان مهدويت است، وجود دارد، منتها به شكلهاى تحريف شده، به شكلهاى مبهم، بدون اينكه درست روشن باشد كه چه ميخواهند بگويند.
ادامه مطلب … →
رهبر معظم انقلاب: باید معیارها را شناخت و با مشورت و تفکر، به حجت شرعی رسید/ مردم به دنبال فرد اصلحی هستند که کشور را با عزت به پیش ببرد
/ 1 دیدگاه/در نوشته ها /توسط rasulسخنان مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم:
باید معیارها را شناخت و با مشورت و تفکر، به حجت شرعي رسيد/ مردم؛ به دنبال فردی اصلح كه كشور را با عزت به پيش ببرد/ دشمن؛ به دنبال فردي كه ايران را به وابستگي بكشاند
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، با توصیه به آحاد ملت بخصوص جوانان برای بهره گیری از ظرفیت عمیق و انسان ساز ماه معطر رجب، انتخابات ۲۴ خرداد را آزمون افتخارآمیز دیگری برای ملت ایران دانستند و با تبیین «اهداف متضاد ملت و دشمنان ملت در این انتخابات» تأکید کردند: مردم برای تحقق اهداف خود و ناکام ماندن دشمن، با حضور پرشور و گرم در انتخابات، از میان نامزدهایی که شورای نگهبان براساس معیارهای قانون معرفی می کند، انسانی شایسته، وارسته، مؤمن، انقلابی، «اهل استقامت و عزم و ایستادگی» و برخوردار از همت جهادی را انتخاب کنند که بتواند بهتر از دیگر نامزدها، بار سنگین عزت و پیشرفت کشور را به دوش بکشد و به جلو ببرد.
ایشان داشتن حجت شرعی برای انتخاب یک فرد را مایه آرامش دنیوی و اخروی خواندند و افزودند: اگر تصمیمی که با حجت شرعی گرفته شده غلط هم از آب درآمد چون انسان به تکلیف عمل کرده سرافراز است
توصیههای علامه قاضی برای درک بهتر ماه رجب
/ 3 دیدگاه /در نوشته ها /توسط rasulعلامه سید علیآقا قاضی میگوید: ماههای رجب و شعبان و رمضان، قرقگاههای خداوند است؛ پس در این قرقگاه داخل شو، اما حرمت آن را پاس بدار و آنها را معظم داشته، ملتزم به رعایت آداب آن باش.

جهت بانی شدن و حمایت از فعالیت های هیئت فرهنگی حر روی دکمه زیر کلیک کنید.